P..." />

Ponta le va prezenta benzinarilor pachetul de măsuri fiscale

Premierul Victor Ponta a declarat joi că se va întâlni în perioada următoare cu reprezentanţii benzinarilor, pentru a le prezenta pachetul de măsuri fiscale. foto

Șeful executivului a spus că aceste măsuri nu trebuie să afecteze nici populaţia şi nici reprezentanţii companiilor petroliere. Recent, Victor Ponta a afirmat că preţul benzinei nu va creşte în urma majorării accizei la carburanţi, deoarece preţul combustibilului va scădea semnificativ pe bursele mondiale, iar Guvernul va discuta şi alte „posibilităţi fiscale” cu producătorii, astfel încât să fie atenuat orice impact. 

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat că a decis să nu aprobe memorandumul cu FMI, din cauza accizei de 7 eurocenţi la carburanţi. El a precizat că această măsură este împotriva intereselor României şi a şanselor de relansare economică.

1 comment

  1. Mihai

    Pe ce se bazeaza Ponta cand spune ca la nivel mondial pretul combustibilului va scadea ??? In ultimii ani de la 3 ron a ajuns la 6 ron si el crede ca va scadea??
    Este o jignire la adresa tuturor si o bataie de joc !!!! Probabil la nivelul veniturilor care le are nu il intereseaza dar pur si simplu OMOARA , DISTRUGE companiile de transport !!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + five =