Ponta: Cinci consorții sunt interesate de realizarea autostrăzii Pitești – Craiova

Premierul Victor Ponta susține că cinci consorții sunt interesate de realizarea autostrăzii Pitești – Craiova. De asemenea, în cazul autostrăzii Comarnic – Brașov se trece deja la dialogul competitiv, a mai spus Ponta la începutul ședinței de Guvern de miercuri. foto

„Domnul Șova m-a înștiințat că practic de mâine încep negocierile care trebuie să finalizeze contractul pentru Comarnic – Brașov.

La fel, suntem în fază avansată cu centura Sud a Bucureștiului și cu autostrada Pitești – Craiova. Deci, partea de infrastructură categoric trebuie îmbunătațită”, a spus premierul.

CNADNR a primit oferte din partea unei companii din China și a trei asocieri de firme pentru proiectarea, construcția, finanțarea și operarea tronsonului de autostrada Comarnic – Brașov, printre ofertanți fiind și companiile Vinci si Aktor, care s-au retras din acest proiect în urmă cu trei ani.

Astfel, pe lista s-au înscris compania China Communications Construction și asocierea formată din din firmele Spedition UMB și Tehnostrade, asocierea formată din Vinci, Strabag și Aktor, precum și asocierea formată din Impregilo și Salini… citește tot pe www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + four =