Liderul PNL, Crin Antonescu, a a..." />

PNL a nominalizat patru noi miniștri

Liderul PNL, Crin Antonescu, a anunţat oficial vineri nominalizările în Guvern: Klaus Iohannis – vicepremier şi ministru de Interne, Teodor Atanasiu – ministru al Economiei, Eugen Nicolăescu – ministru de Finanţe, Cristian Buşoi – ministru al Sănătăţii. foto

Antonescu a făcut acest anunţ, după şedinţa BPN al PNL, într-o conferinţă de presă susţinută alături de cei nominalizaţi.

„În urma demisiei colegilor noștri Daniel Chițoiu, Radu Stroe, Eugen Nicolăescu și Andrei Gerea BPN a discutat propunerile pe care le-a făcut și votul a consacrat următoarele nominalizări pe care PNL le face pentru ocuparea acestor posturi în Guvern: Klaus Iohannis la Ministerul de Interne și viceprim-ministru, Eugen Nicolăescu la Finanțe Publice, Teodor Atanasiu la Economie, și Cristian Bușoi, la Ministerul Sănătății”, a declarat președintele PNL. 

Crin Antonescu a anunțat că propunerile de miniștri liberali validate de Biroul Politic Național au fost comunicate premierului Victor Ponta, afirmând că primul-ministru a luat act de acestea și nu a ridicat obiecțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine − three =