Planul Comisiei Europene va avea efecte benefice pentru transportul rutier de mărfuri

Asociațiile de transport și logistică din Europa salută planul Comisiei Europene de susținere a economiei, considerând că acesta va avea efecte benefice pentru transportul rutier de mărfuri.

Asociațiile de transport rutier și logistică din Norvegia, Franța și Germania consideră propunerea Comisiei Europene privind bugetul Uniunii Europene, ca fiind primul pas în stimularea economiei europene pentru a depăși criza economică declanșată de pandemia de COVID-19.

Comisia Europeană a propus alocarea unui buget de 750 de miliarde de euro pentru a stimula economia europeană, pentru a ajuta companiile în procesul de digitalizare, dar și pentru noi soluții verzi în acest domeniu. De asemenea, bugetul alocat are în vedere reducea riscului în ceea ce privește angajații trimiși în șomaj din rândul numărului mare de întreprinderi mici și mijlocii care activează în sectorul transportului rutier de mărfuri.

Asociațiile de transport și logistică NLA, FNTR și BGL consideră că planul de redresare economică și cel de investiții este un lucru bun care vine în sprijinul companiilor pe care le reprezintă pentru a putea supraviețui în viitor.

Citeste mai mult aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × one =