OMV Petrom, ce..." />

Petrom va ieftini din nou carburanţii, la noapte

OMV Petrom, cea mai mare companie petrolieră de pe piaţa locală, va ieftini carburanţii vânduţi în benzinăriile proprii. foto

Petrom va coborî cu doi bani pe litru preţurile la benzină şi cu şase bani pe litru preţurile la motorină, începând de la miezul nopţii. După ieftinire, la staţia Petrom din strada Braşov din Bucureşti, de exemplu, benzina standard 95 va costa 5,71 lei litrul, iar benzina extra 99 6,13 lei litrul. Motorina standard va avea un preţ de 6,03 lei litrul iar motorina extra 6,26 lei litrul. 

Ultima modificare de preţ a avut loc pe 30 noiembrie, atunci când Petrom a ieftinit benzinele cu patru bani pe litru şi motorinele cu trei bani pe litru.

OMV Petrom este cea mai mare companie de pe piaţa de distribuţie a carburanţilor, cu o reţea de circa 550 de staţii, fiind urmată de Rompetrol şi Lukoil.

Companiile petroliere ajustează preţurile la carburanţi în funcţie de cotaţiile la ţiţei şi la produsele petroliere pentru zona lor de referinţă, dar şi de condiţiile de pe piaţa locală… citește tot pe www.economica.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − eight =