Un grav accid..." />

O cisternă cu combustibil s-a răsturnat la intrarea pe autostrada Timişoara-Arad

Un grav accident de circulație a avut loc miercuri dimineață pe drumul care face legătura cu autostrada Timişoara- Arad, imediat după localitatea Giarmata. Două persoane au fost rănite după ce un autoturism Dacia Logan a intrat într-o cisternă plină cu motorina și benzină. Din cauza pericolului de explozie, circulația către și dinspre autostradă a fost închisă. foto

În urma accidentului, atât șoferul cisternei, cât și șoferița autoturismului au fost răniți și au fost transportați la spital. O parte a combustibilului aflată în cisternă s-a scurs, iar întreaga zonă a fost imediat izolată, la fața locului venind mai multe autospeciale de pompieri. 

Polițiștii se află în sensul giratoriu de la ieșire de pe centura Timișoarei și redirecționează traficul. Firma care deține cisterna va aduce la fața locului o macara pentru a repune vehiculul pe roți, astfel încât să poată fi posibilă operațiunea de mutare a combustibilului în alte două cisterne, care aparțin aceleiași firme. Odată terminată această operațiune va putea fi reluat și traficul.

Cei care doresc să intre în Timișoara dinspre autostrada A 1 trebuie să o facă pe la Remetea, iar circulația este deviată și de pe centura Timișoarei. Zona izolată de pompieri pe DJ 691, Timișoara – Pișchia, este de câțiva kilometri.

În jurul orei 10, echipe ale firmei transportatoare, supravegheate de pompieri, încercau să mute combustibilul din cisterna răsturnată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 8 =