Patru p..." />

Patru pasarele pietonale vor fi construite la Comarnic

Patru pasarele pietonale vor fi construite pe DN 1, între Comarnic şi Azuga, în scopul fluidizării traficului pe acest tronson, decizia fiind luată joi într-o şedinţă la care au participat mai mulţi miniştri, precum şi autorităţi locale prahovene. foto

Potrivit unui comunicat de presă al Prefecturii Prahova, o şedinţă în care s-au analizat măsurile provizorii necesare pentru fluidizarea traficului rutier pe tronsonul DN 1 cuprins între localităţile Comarnic şi Azuga a avut loc, joi, la sediul Guvernului.

În cadrul acestei întâlniri s-a stabilit „construirea imediată” a patru pasarele pietonale în staţiunile de pe Valea Prahovei Comarnic, Buşteni şi Azuga. În Comarnic şi Azuga se va construi câte o pasarelă, în timp ce în Buşteni vor fi ridicate două. 

„Aceasta este o soluţie provizorie, ce face parte din complexul de măsuri preliminare pentru realizarea construcţiei autostrăzii A3 tronsonul Comarnic – Braşov, urmând ca ulterior să se demareze proceduri pentru adoptarea unor soluţii definitive de asigurare a condiţiilor de siguranţă şi fluenţă în trafic pe Valea Prahovei”, se arată în comunicatul citat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two + 14 =