Parteneriat pentru o mai mare vizibilitate și fiabilitate a operațiunilor de transport

 AsstrA își unește forțele cu Shippeo pentru a asigura vizibilitatea și fiabilitatea operațiunilor lor de transport

Acest parteneriat strategic îi permite AsstrA să ofere o calitate diferențiată și excepțională a serviciilor, chiar și celor mai exigenți clienți, ținând cont întotdeauna de fiabilitate și punctualitate.

Varșovia, 29 mai 2019: AsstrA, grupul internațional de transport și logistică, a ales compania Shippeo, liderul european în vizibilitatea lanțului de aprovizionare, pentru a oferi clienților clienților o viziune completă, predictivă și în timp real a tuturor operațiunilor de transport.

De peste 20 de ani, AsstrA a dezvoltat soluții inovatoare pentru cei peste 4 000 de clienți. Cu toate acestea, industria transporturilor devenind tot mai competitivă și așteptările clienților în continuă evoluție, AsstrA încearcă să își consolideze poziția ca inovator al pieței prin utilizarea serviciilor digitale și controlul utilizării datelor în timp real și predictive pentru a oferi o calitate foarte diversificată a serviciilor clienții corporativi.

Una dintre ofertele esențiale ale AsstrA este de a oferi clienților din întreaga lume livrare fiabilă și la timp. Pentru aceasta, este esențial să aveți acces instantaneu la informațiile de livrare în timp real. De aceea AsstrA a colaborat cu Shippeo. „AsstrA este încântată să colaboreze cu Shippeo, a cărei platformă unică îi permite să ofere clienților corporativi o vizibilitate sporită în lanțul de aprovizionare cu urmărirea în timp real, fără a fi nevoie de schimburi manuale dificile și ineficiente”, spune Dmitry. Lagun, Președinte Asociat al AsstrA-Associated Traffic AG. „Platforma Shippeo asigură încărcarea eficientă, utilizarea raționalizată a docurilor și capacitatea de a anticipa rapid problemele  legate de încărcarea sau descărcarea încărcăturii. Datorită colaborării noastre cu Shippeo, clienții AsstrA vor beneficia de servicii logistice fiabile și transparente. „

„Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm îndeaproape cu AsstrA, deoarece îi ajutăm să-și digitizeze operațiunile de transport și să-și optimizeze resursele prin utilizarea urmăririi în timp real și a informațiilor corecte privind ETA”, comentează Lucien Besse, COO și co-fondator al Shippeo. „Suntem încrezători că colaborarea noastră le va permite să se remarce în continuare pe această piață extrem de competitivă, deoarece își solidifică poziția de lider european 3PL”.

 

Despre AsstrA

AsstrA-Associated Traffic AG este un grup internațional de companii cu sediul în Zurich cu o reputație impecabilă și peste 20 de ani de experiență în logistică. Compania este reprezentată în CSI, Europa și Asia. AsstrA oferă o gamă completă de servicii, inclusiv organizarea transportului internațional prin diferite moduri de transport, suport pentru import și export, asigurarea încărcăturii, logistica proiectului, precum și comerțul, depozitarea și vămuirea.

Datorită unei prezențe geografice largi și a relațiilor stabilite cu parteneri profesioniști, AsstrA oferă soluții logistice optime, la prețuri atractive, adaptate la nevoile fiecărei afaceri cu care lucrăm.

AsstrA este membru al FIATA și ASMAP și are certificatele ISO 9001, ISO 14001 și ISO 45001.

Site web: https://asstra.com/

 

Despre Shippeo

Shippeo, liderul European în vizibilitatea lanțului de aprovizionare, ajută Conducerea Lanțurilor de Aprovizionare să efectueze transportul cu efect de seră pentru a oferi servicii excepționale clienților și pentru a atinge excelența operațională. Platforma de vizibilitate a transportului în timp real oferă transportatorilor și clienților finali urmărirea instantanee și ETA-urile predictive ale fiecărei livrări, permițându-le să identifice rapid problemele și să alerteze în mod proactiv clienții finali înainte de a-i impacta. Înființată în 2014, Shippeo monitorizează peste 3 milioane de încărcături pe an în întreaga Europă pentru clienții de vârf de pe piață, cum ar fi Schneider Electric, Carrefour, Faurecia, Auchan și Leroy Merlin, și se conectează la transportatori din peste 20 de țări. Aflați mai multe pe www.shippeo.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − eleven =