Oradea va ..." />

Oradea va avea un aeroport de 80 de milioane de lei

Oradea va avea un aeroport modern. Investiţia este făcută cu ajutorul fondurilor nerambursabile. Comisia Europeană a fost de acord să aloce 80 de milioane de lei pentru acest proiect. Toate documentele trebuie finalizate până la 30 septembrie 2015, autorităţile locale se grăbesc să găsească acum o firmă care se va ocupa de lucrări. foto

Aeroportul Oradea va deschide o licitaţie pentru atribuirea unor lucrări de modernizare a acestuia, în valoare totală de peste 130 de milioane de lei.  80 de milioane de lei vor fi fonduri europene nerambursabile, în timp ce diferenţa va fi acoperită de la bugetul de stat şi cel al Consiliului Judeţean Bihor. 

Licitaţia a fost lansată pe 20 ianuarie, cu acordul autorităţilor de la Bruxelles. Preşedintele CJ Bihor speră ca firmele care vor participa la licitatie şi vor pierde, „să nu-şi taie picioarele reciproc”, astfel încât să amâne începerea lucrărilor.

Firmele interesate pot depune oferte până pe 4 martie, zi în care va fi declarat şi câştigătorul licitaţiei. (Digi 24 TV)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + 14 =