..." />

Opt drumuri naţionale şi 20 de drumuri judeţene rămân închise

Fenomenele meteo din ultimele 24 de ore continuă să creeze probleme în judeţele Botoşani şi Suceava, se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), în cele două judeţe menţinându-se închise tronsoane din opt drumuri naţionale şi 20 de drumuri judeţene. foto

„Structurile Ministerului Afacerilor Interne au intervenit în toate situaţiile care au reprezentat urgenţe din punct de vedere al salvării persoanelor blocate pe drumurile afectate de căderile de zăpadă şi viscol”, se precizează în comunicatul remis sâmbătă Agerpres
Sâmbătă, la ora 11,00, aproximativ 50 de persoane blocate pe DN 17A în judeţul Suceava au fost adăpostite în localitatea Băcăuţi, toate aflându-se acum în afara oricărui pericol.

Oficialii MAI susţin că, „în condiţiile menţinerii vântului puternic care viscoleşte zăpada, intervenţia pentru deblocarea segmentelor de drumuri naţionale şi judeţene din Suceava şi Botoşani este îngreunată.

Potrivit comunicatului de presă, 60 de localităţi nu au energie electrică din cauza avariilor produse la reţelele electrice.

În ultimele 24 de ore, efectivele MAI au acţionat pentru înlăturarea fenomenelor meteo periculoase cu peste 800 de angajaţi din Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române şi Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + 15 =