O femeie a ajuns la Zagreb în loc de Bruxelles, urmând indicaţiile GPS-ului

O femeie din Belgia, care trebuia să facă un drum de 60 de kilometri cu mașina, pentru a lua un prieten de la gară, s-a rătăcit din cauza GPS-ului și a ajuns tocmai în Zagreb, Croația. foto

Sabine Moreau, în vârsta de 67 de ani, voia să meargă cu mașina de la Bruxelles până la gara din Solre-sur-Sambre, aflată la 60 de kilometri distanță, pentru a-și aștepta un prieten care venea cu trenul.

Din cauza unei erori a GPS-ului însă, femeia a luat-o pe o șosea greșită și a ajuns tocmai în… Zagreb, Croația, la „doar” 1.450 de kilometri distanță de destinația inițială.

Deși a trecut granițele a cinci țări și a văzut semne de circulație în mai multe limbi, Sabine nu s-a gândit că ar putea fi o problemă cu GPS-ul ei decât după două zile, când a realizat că s-ar putea să nu se mai afle în Belgia.

„Am văzut tot felul de semne de circulație, în franceză și în germană, însă nu mi-am pus niciodată problema ca aș fi făcut ceva greșit. Eram atît de distrasă de ceea ce făceam încât am continuat să conduc. De abia în Zagreb mi-am dat seama că nu mai sunt în Belgia”, mărturisește femeia… citește tot pe www.stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten − nine =