Cum era de asteptat, Consiliul de..." />

Noua conducere de la Renault

Cum era de asteptat, Consiliul de Administratie de la Renault, reunit in 24 ianuarie, sub presedintia administratorului Philippe Lagayette, a luat act de demisia lui Carlos Ghosn, care conducea compania din 2005. Consiliul a oficializat numirea lui Jean-Dominique Senard si Thierry Bolloré la conducerea constructorului francez.

S-a decis, fara prea multe surprize, o separare a functiei de presedinte a Consiliului de Administratie, de cea de director general. Rezultatul acestei hotarari este ca Jean-Dominique Senard, de 65 ani, aflat la fruntea grupului Michelin din 2012, a fost ales presedinte, in timp ce Thierry Bolloré, de 55 ani, numarul 2 dupa Carlos Ghosn, cel care a asigurat functia de presedinte interimar, a fost numit director general.

„Noul presedinte al Consiliului de Administratie al Renault va trebui sa evalueze, numai daca este necesar, si sa dezvolte conducerea Renault cu scopul de a asigura tranzitia catre noua structura. El va prezenta propunerile sale, care vor fi evaluate de Consiliul de Administratie, inainte de intrunirea viitoarei adunari generale a actionarilor”, a anuntat constructorul intr-un comunicat de presa.

Citeste mai mult aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × four =