Astăzi se va circula în condiţii de iarn..." />

Ninsori în toată țara

Astăzi se va circula în condiţii de iarnă în mare parte din ţară pentru că este în vigoare o informare meteo care începe diseară la ora 18 şi este valabilă până duminică, la orele prânzului. Această informare va fi actualizată printr-un mesaj de cod galben de ninsori viscolite. foto

Din cauza unei mase de aer rece, care a pătruns deja peste regiunile extracarpatice, maxima din Bucureşti va fi de minus 3 grade.
„Masa de aer rece va pătrunde şi în regiunile intracarpatice şi se va combina cu precipitaţii aduse de un ciclon din Marea Mediterana, aducând ninsori în toată ţară, iar în vestul şi centrul ţării ploi, care peste noapte se vor transforma în lapoviţă”, a explicat Mihai Timu, meteorolog ANM. 

În sud şi sud est ninsorile se vor asocia cu vânt intens şi se va crea viscol. La Bucureşti va ninge slab până la orele serii, iar la noapte ninsoarea se va înteţi. Mâine şi mâine noaptea ninsorile vor deveni abundente, fiind însoţite de rafale de vânt.

Săptămâna viitoare va fi tot vreme de iarnă, cu nopţi geroase, termometrele urmând să indice în zona Moldovei chiar şi -16, -17 grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen + 19 =