Neamț: Un camion încărcat cu 22 tone de zahăr a luat foc în mers

Un autotren încărcat cu 22 de tone de zahăr a luat foc, în mers, în municipiul Roman, în noaptea de duminică spre luni, a declarat, pentru AGERPRES, sublocotenentul Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ. foto

Şoferul autotrenului, un bărbat din Republica Moldova, a oprit imediat şi a încercat să stingă flăcările cu două stingătoare pe care le avea maşina în dotare.

„În momentul în care a văzut că nu poate stinge incendiul, şi-a luat actele din cabină. În acest timp, un poliţist care trecea prin zonă a sunat la 112 şi a solicitat prezenţa pompierilor. Aceştia s-au deplasat cu două autospeciale şi 14 subofiţeri şi au lichidat incendiul”, a declarat sublocotenentul Andrei Grancea.

Cauza incendiului a fost stabilită ca fiind un scurt-circuit la motor. În urma incendiului au ars cabina şi prelata autotrenului şi un sac de zahăr. Camionul fusese încărcat cu zahăr în Republica Moldova ce urma să fie predat la fabrica de profil din municipiul Roman, aflată la patru kilometri de locul în care s-a produs incendiul.

Sursa: DC News 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × one =