Ministerul Transporturi..." />

MT se alătură campaniei „Ora Pământului”

Ministerul Transporturilor se alătură ca în fiecare an campaniei “Ora Pământului” împotriva încălzirii globale, salutând inițiativa de conștientizare, responsabilizare socială și de a atrage parteneri din toate domeniile din România, informează un comunicat MT.

Sâmbătă, 29 martie 2014, în intervalul orar dintre 20.30 şi 21.30, vor fi stinse luminile exterioare şi interioare care nu împiedică funcționarea Clădirii Palatului CFR şi vor fi deconectate echipamentele electronice care nu sunt esenţiale desfăşurării activităţii curente sau protecţiei clădirii.

Ora Pământului – Earth Hour se sărbătorește în România din anul 2009. La nivel internațional, din anul 2007, când WWF Australia a organizat prima ediție a acestui eveniment în Sydney.

În prezent,Ora Pământului coalizează o comunitate globală de peste două miliarde de oameni.

Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice informează că, la propunerea ministrului Körödi Attila, în şedinţa de Guvern de miercuri s-a convenit ca toate ministerele şi instituţiile aflate în coordonarea acestora să se alăture iniţiativei şi să stingă lumina în clădirile în care îşi desfăşoară activitatea, timp de o oră, sâmbătă, de la 20.30 până la ora 21.30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − 6 =