Michelin a inaugurat o serie de evenim..." />

Michelin Mobility Forum

Michelin a inaugurat o serie de evenimente, sub titulatura Michelin Mobility Forum, prin evenimentul „Împreună pentru economii reale”. Evenimentul are rolul de a ajuta transportatorii cu soluții de economisire a banilor, prin alegerea unor soluții potrivite nevoilor lor.

Arnaud Potiron, director comercial anvelope de camioane, agro si industriale Michelin Romania si Balcani, a explicat că Michelin dorește să aducă împreună reprezentanți ai autorităților, transportatorilor și mass-media, pentru discuții despre concepte, produse și posibile soluții pentru toți actorii din domeniul auto.

Analiza propusă de Michelin are la bază conducerea economică a vehiculelor. O parte însemnată a unui rezultat bun, în rularea corespunzătoare a vehiculelor, e dată de caracteristicile anvelopelor. Instructorul Marius Teodorescu a prezentat sfaturi pentru conducerea economică a autovehiculelor.

Aceasta este și una în condiții de siguranță, așa că perspectiva cuprinde și alte elemente ce trebuie luate în considerare. Au mai avut prezentări reprezentantul ARTRI, Teodor Agud, Corina Lupu din Agenția Națională pentru Protecția Mediului, inspectorul principal Cristian Andrieș din Poliția Rutieră și Roxana Ilie de la UNTRR.

Gazdele au prezentat mai multe elemente legate de conducerea economică și în condiții de siguranță, despre cercetările pentru îmbunătățirea calității anvelopelor și inovațiile din domeniu.

Gama de anvelope Michelin X Line Energy, lansată cu ocazia conferinței, are durata de viață mai mare și contribuie la creșterea siguranței în trafic. Noile anvelope produc economii economii anuale mari de carburant (cu două treimi) și longevitate mai mare (cu o treime). Anvelopele pot fi recanelate și reșapate de Michelin într-o fabrică din Germania.

ARTRI corelează aceste activități de informare cu pregătirea profesională, pe care centrul său de pregătire profesională, FATII, o face permanent.

Cursurile pentru conducători auto profesioniști și cele pentru persoanele desemnate pentru conducerea activității de transport au module de conducere economică. Instructori specializați ajută transportatorii să înțeleagă aceste concepte și chiar să le experimenteze și deprindă în activitățile practice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 1 =