Dragi clienti,   Pentru a f..." />

Mesajul Echipei Urgent Cargus

Dragi clienti,

 

Pentru a fi in siguranta in conditiile dificile ale pandemiei de coronavirus, ne-am ingrijit astfel incat toate masurile de protectie pentru dumneavoastra si echipa noastra sa fie functionale.

Am luat masuri de protectie pentru curieri, personalul ce manipuleaza coletele in depozite, cat si pentru personalul de la birouri.

Am pus la dispozitie materialele de dezinfectare necesare la intrarea in toate locatiile Urgent Cargus, astfel incat sa reducem la maximum posibilitatea expunerii la virus. Am asigurat manusi pentru protectie acolo unde se manipuleaza coletele. Este functionala procedura prin care verificam zilnic starea de sanatate a echipelor noastre si avem personal dotat cu termometre digitale, cu masurare la distanta, pentru a ne asigura ca monitorizam riscurile la cel mai mic detaliu posibil.

Am instituit noi proceduri pentru dezinfectarea permanenta a suprafetelor in toate punctele noastre de lucru, la fel si pentru masinile de transport, unde sunt dezinfectate toate suprafetele de contact.

Am informat echipa despre toate masurile luate si despre prevederile legale, astfel incat sa fie la randul lor responsabili in privinta respectarii normelor de igiena si a distantei sociale.

Pentru protectia dumneavoastra, recomandam in continuare ca la primirea coletelor sa pastrati distanta de 1,5-2.0 metri, la fel la achitarea acestora. Pentru siguranta este recomandabila si dezinfectarea imediata a mainilor dupa vehicularea banilor.

Sambata, 14.03.2020, pentru o mai mare siguranta, vom efectua dezinfectarea generala a statiilor noastre din toata tara cu ajutorul unor firme specializate. Operatiunile vor dura 24 de ore si vor completa dezinfectarea zilnica pe care o realizam deja. Din acest motiv, livrarile noastre de sambata, 14 martie 2020, vor fi livrate in cursul zilei de luni, 16.03.2020.

In final, dorim sa va asiguram ca monitorizam toate recomandarile oficiale si le integram in procedurile noastre. Va vom tine constant la curent cu masurile luate si cu precautiile necesare, pentru a fi in siguranta.

 

Echipa Urgent Cargus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 2 =