Șapte parlamentari..." />

Memoriu privind autostrada Iaşi – Târgu Mureş

Şapte parlamentari PNL din Iaşi, între care şi deputatul Relu Fenechiu, au semnat memoriul iniţiat de deputatul PDL Petru Movilă, prin care acesta solicită premierului Victor Ponta includerea proiectului autostrăzii Iaşi – Târgu Mureş pe lista de priorităţi a Guvernului, pentru perioada 2014-2020. foto

Totodată, liderul filialei municipale a PDL Iaşi, deputatul Petru Movilă, a spus că niciunul din cei opt parlamentari ai PSD Iaşi nu a dorit să semneze documentul.

Deputatul PSD de Iaşi Anghel Stanciu a explicat că aleşii social-democraţi nu au semnat documentul, întrucât consideră demersul ca fiind unul „populist”.

„Când eram în opoziţie, am depus un amendament la buget pentru alocarea de bani pentru aeroportul Iaşi, amendament care nu a mai fost susţinut de PDL. Am cerut în plen să nu mai fim în situaţia de a vâna mistreţi pe aeroport cu avionul, dar degeaba. Nu ne putem asuma un demers strict populist”, a precizat deputatul PSD Anghel Stanciu.

Autostrada Iaşi – Târgu Mureş ar urma să aibă aproape 300 de kilometri şi va străbate patru judeţe, respectiv Iaşi, Neamţ, Harghita şi Mureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 1 =