Ministerul ..." />

Mecanicii de locomotivă din Germania sunt în grevă

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care doresc să tranziteze sau să se deplaseze pe teritoriul Republicii Federale Germania cu privire la faptul că Sindicatul german al mecanicilor de locomotivă (GDL) a anunţat organizarea unei greve la nivel federal. Greva se va desfăşura în perioada 21.04.2015, orele 15.00 – 24.04.2015, orele 09.00, pentru transportul de marfă, iar pentru transportul de persoane în perioada 22.04.2015, orele 02.00 – 23.04.2015, orele 21.00. foto

Ministerul Afacerilor Externe reiterează faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia pentru telefoane mobile inteligente „Călătoreşte în siguranţă” (ce poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play), care oferă informaţii, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale în Republica Federală Germania, precum şi a serviciului de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

Totodată se recomandă cetăţenilor români să consulte, înainte de efectuarea călătoriei, site-ul www.mae.ro, pentru a obţine informații actualizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 5 =