..." />

Maşini şi TIR-uri blocate pe culoarul Rucăr – Bran din cauza ninsorii

Mai multe maşini şi TIR-uri au fost blocate astăzi pe culoarul Rucăr – Bran, unde stratul de zăpadă măsoară 15 – 20 de centimetri. Circulaţia rutieră mai este blocată şi pe unele drumuri din zonele înalte ale judeţului Harghita. Pe culoarul Rucăr – Bran, maşinile au stat blocate timp de câteva ore, informează DIGI 24 TVfoto

Pe DN 73 care leagă Braşov de Piteşti, şoferii de TIR au fost întorşi din drum. Totodată, circulaţia rutieră pe drumurile din zonele înalte ale judeţului Harghita se desfăşoară îngreunat din cauza zăpezii. În zonele înalte din judeţul Harghita ninge viscolit, stratul de zăpadă proaspăt depus ajungând până la zece centimetri la altitudini de peste 1.300 de metri. 

Drumarii au împrăştiat peste 12 tone de material antiderapant şi acţionează cu trei utilaje de deszăpezire în zonele afectate.

Un autobuz care transporta navetişti în Harghita Băi nu a putut urca în staţiune, pe DJ 138 A, care leagă DN 13 A de staţiune, din cauza unui strat de zăpadă de aproximativ opt centimetri depus pe carosabil.

De asemenea, mai mulţi şoferi care nu aveau maşinile echipate corespunzător nu şi-au putut continua drumul din cauza zăpezii.

Situaţia drumurilor, în timp real, poate fi consultată aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + 4 =