..." />

Lucrările de reparaţii la zeci de drumuri naționale au fost sistate

Zeci de drumuri naţionale vor rămâne pline de gropi. Chiar dacă lucrările au început, autorităţile au anunţat deja că nu mai au bani pentru repararea şoselelor. În această situaţie se află şi drumul naţional Beiuş-Oradea. Aici autorităţile le recomandă constructorilor să asfalteze pe banii lor şi să aştepte cuminţi ca statul să le dea bani atunci când o să aibă. foto

„Constructorii vor lucra din resurse proprii urmând să fie plătiți spre sfârșitul anului sau spre începutul anului următor”, a spus Liviu Dragnea. 

Bani nu are Compania de Drumuri nici pentru reabilitarea şoselei care leagă Târgu Mureş de Reghin. Autorităţile locale spun, însă, că muncitorii nu au plecat încă de pe şantier. „La o discutie din decembrie pe care am avut-o cu firmele de contrucție mi s-a spus că se va renegocia finanțarea acestei porțiuni de drum. Până acum aici se lucrează, probabil că pe banii constructorului”, a spus Corneliu Grosu. prefect Mureş.

Mai puţin norocoşi sunt şi şoferii care circulă pe DN14 şi care leagă Sibiul de Mediaş şi Sighişoara. De gropi nu scapă nici şoferii care circulă pe centura Bucureştiului. Compania de Drumuri a renunţat să mai peticească cei 32 de kilometri de şosea din sudul Capitalei. Motivul? În câţiva ani, la 10 kilometri de actuala centură ar putea răsări o autostradă.

Bani, spun autorităţile, există doar pentru lărgirea centurii de nord între autostrada spre Piteşti şi DN7 şi între DN2 şi şoseaua de mare viteză spre Constanţa. Sunt două porţiuni de 20 de kilometri, care acum sunt pline de gropi.

Deocamdată însă, la peticirea drumului nu lucrează nimeni… citește tot pe www.realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − 2 =