Au început lucrările de reparații..." />

Lucrări de reparație pe DN 7

Au început lucrările de reparații pe DN 7, cel mai circulat drum național din Arad. Directorul Secției Drumuri Naționale Arad, Ioan Balint, spune că reparațiile au început de aproape două săptămâni de zile, echipa de muncitori venind dinspre județul Hunedoara spre granița cu Ungaria. foto

„Reparațiile au început deja. În primă fază, muncitorii se vor ocupa de problemele mari, de gropile de pe partea carosabilă”, a declarat Balint.

Acesta a mai anunțat că, potrivit estimărilor, în 15-20 mai, ar trebui să fie finalizată prima etapă a lucrărilor de reparații, respectiv plombarea gropilor mari, care pun în pericol circulația.

Însă lucrările nu se vor opri aici. „După ce vor fi astupate gropile, pe DN 7 se va mai lucra o lună, poate două”, spune Balint.

Directorul de la Drumurile Naționale ne-a și explicat ce se va mai lucra pe această șosea: toate denivelările de pe drum, formate în urma traficului intens și a masei mari a autovehiculelor care parcurg această șosea, vor fi frezate pentru a fi eliminate, după care va fi turnat un strat nou de asfalt. Așa că, șoferi, pregătiți-vă de cozi în trafic, de circulație îngreunată, dar și de un DN 7 fără gropi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − 16 =