C..." />

Low-cost din Londra spre SUA. Cum faci legătura din București?

Compania aeriană scandinavă Norwegian va lansa anul viitor curse low-cost din Londra spre Statele Unite ale Americii. Aceasta este o premieră în ultimele 3 decenii, de la o încercare similară eşuată din cauza costurilor prea mari de transport, scrie The Guardian. foto

Norwegian va lansa în luna iulie 2014 primele curse de pe aeroportul Gatwick, din sudul Londrei, către New York, cu preţuri pornind de la 149 de lire (176 de euro) pentru un zbor dus. 

Alături de cele trei curse săptămânale spre New York, Norwegian va opera şi două zboruri săptămânale către Florida şi Los Angeles, de la 240 de euro pentru o cursă dus.

Din România nu există nicio companie care să zboare spre aeroportul Gatwick, operatorii low-cost locali aterizând la Luton. Între Luton şi Gatwick există însă o linie feroviară directă, cu trenuri care pleacă de la Lutton spre Gatwick la fiecare 15 minute în timpul zilei, şi la 30 de minute pe timpul nopţii. Preţul unui bilet low-cost Bucureşti – Luton pentru luna iulie 2014 pleacă în prezent de la 35 de euro. (money.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + sixteen =