Litor..." />

Litoralul pregătit de turişti de 1 Mai şi Sfintele Paşti

Litoralul românesc e pregătit de primirea turiştilor români şi străini de 1 Mai şi de Sfintele Sărbători Pascale, susţine ministrul IMM-urilor, Mediului de Afaceri şi Turismului, Maria Grapini. Aceasta arată însă că nu chiar toate hotelurile sunt puse la punct.

Maria Grapini: „Pentru toţi românii care ar dori să meargă la mare, există staţiuni pregătite, există hotelieri care s-au îngrijit să pregătească şi confortul, şi ambientul pentru ca românii sau străinii să-şi petreacă 1 Mai şi Paştele la mare”.

„Nu toate hotelurile sunt pregătite însă, pentru că aici avem o problemă cu deţinătorii acestor locaţii, pentru că nu şi le-au mai întreţinut”, a spus Grapini.

Demnitarul a anunţat că lucrează la o modificare a legislaţiei, care să-i oblige pe aceştia să-şi pună la punct hotelurile chiar dacă le vor ţine închise acum, de 1 Mai şi apoi de Sfintele Paşti.

Totuşi, Grapini mizează pe prezenţa a 40.000 – 50.000 români, care vor să meargă la mare. Oferta românească, a explicat Maria Grapini, e sub cea a omologilor din ţări ca Grecia sau Bulgaria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 1 =