Po..." />

Lansări în România în 2014. Ce noutăți aduc VW, Audi și Skoda

Porsche România a anunţat lista sa de lansări pentru anul viitor. Fanii mărcilor care aparţin concernului Volkswagen vor avea motive suficiente să stea cu sufletul la gură în 2014, urmând să fie lansate mai multe facelift-uri, un model complet nou şi mai multe modele din portofoliul actual vor primi generaţii sau versiuni noi. foto

Luna ianuarie a anului 2014 va începe cu trei noutăţi de la Skoda, sub forma lui Rapid Spaceback, Yeti facelift şi Yeti Outdoor. Lista de lansări a lunii ianuarie din cadrul Porsche România va fi completată de Leon ST, primul break din gama de compacte a mărcii din Martorell. 

Luna februarie aduce lansarea versiunii Greenline a lui Octavia, care va emite doar 87 grame de CO2 pe kilometru în ciclul NEDC. O lună mai târziu, apare noul Audi A3 Cabriolet, complet diferit faţă de predecesorul său. Primul sfert al anului va marca şi debutul versiunii Cupra a lui Leon pe piaţa internă. Luna aprilie marchează o pauză de lansări pentru Porsche România, dar situaţia se schimbă din mai, când Volkswagen va lansa Polo facelift în România. Luna iulie aduce lansarea lui Golf Sportsvan, monovolumul compact bazat pe Golf, în timp ce Skoda va oferi nivelul de echipare Laurin&Klement al lui Octavia începând cu luna iunie.

August marchează lansarea lui Skoda Octavia Combi Scout în România, acompaniată de facelift-ul lui Volkswagen Scirocco. La fel ca în cazul lui Polo, aspectul acestor modele este necunoscut. A noua lună din an marchează atât începutul calendaristic al toamnei, cât şi două lansări Audi: noua generaţie a lui TT şi A7 facelift. Sărim peste octombrie şi ajungem la două lansări Volkswagen programate pentru noiembrie: facelift-ul lui Jetta şi facelift-ul lui Touareg, care pavează drumul lansării noii generaţii a lui Passat, programată în decembrie. În aceeaşi lună va fi lansat şi facelift-ul lui Audi A6, alături de noua generaţie a lui Skoda Fabia. (Automarket)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + 6 =