Producătorul rus de auto..." />

Lada, promovată cu ajutorul jucăriilor

Producătorul rus de automobile AvtoVAZ și-a găsit un nou public țintă. Concernul va promova modelele Lada cu ajutorul jucăriilor, pentru a-i deprinde de mici pe copii cu producția sa. AvtoVAZ a înregistrat deja marca Lada la categoria jucării și a găsit un partener care le va produce și lansa pe piață. foto

Centrul de presă al companiei a specificat că au fost înregistrate zeci de mărci comerciale, printre care Kalina, Granta, Largus, Priora. Astfel, sub brandul Lada vor putea fi lansate jucării, jocuri, articole sportive și de gimnastică, precum și decorațiuni pentru pomul de Crăciun. „Afacerea AvtoVAZ-ului este vânzarea mașinilor, o afacere care aduce profit considerabil. Vânzările în cantități mari de modele Lada ne permit să promovăm singurul brand rusesc solicitat”, se arată în comunicatul companiei.

Reprezentantul fabricii Grand Toys care va produce jucăriile, Serghei Kiselev, a spus că noile jucării marca Lada vor apărea pe piață în toamna acestui an. Compania va produce în China mașinuțele simple și teleghidate, precum și modele de colecție, care vor fi comercializate cu aproximativ 200 de ruble bucata. Kiselev a declarat că jucăriile vor fi distribuite în diverse rețele de magazine. „Vrem să lansăm 100 de mii de mașinuțe începând cu anul viitor. Dacă e să comparăm vânzările modelelor de mașinuțe Volkswagen şi Lada, suntem siguri că Lada se va vinde mai bine”, a mai spus Kiselev.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + ten =