În perioada 7-9 octom..." />

La Minsk începe SăptămânaTransporturilor

În perioada 7-9 octombrie, la Minsk, are loc Săptămâna Transporturilor din Belarus, în cadrul căreia vor fi organizate două expoziții internaționale specializate – „Transport și Logistică-2014” și „Logistics Engineering 2014”, precum și tradiționalul congres  pe teme de transport și logistică. foto

Evenimentul atrage companii belaruse și din străinătate. Participanții din acest an sunt companii de transport, case de expediții, producători și dealeri de utilaje și reprezentanți ai celor mai mari centre de logistică din Belarus, CSI, Țările Baltice și alte state din Europa. În cadrul evenimentului vor fi expuse și prezentate diferite tipuri de sisteme de transport și echipamente pentru acestea, precum și servicii inovatoare pentru transportul de mărfuri și pasageri.

Săptămâna Transporturilor din Belarus are un rol important în dezvoltarea infrastructurii și logisticii din țară și din statele vecine, contribuie la atragerea inovațiilor și investițiilor, precum și la creșterea volumului de mărfuri transportate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + seven =