<..." />

La frontiera cu Serbia se menţin restricţiile pentru traficul greu

La frontiera cu Serbia se menţin restricţiile pentru traficul greu. Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza condiţiilor nefavorabile din ţara vecină, autorităţile române nu permit ieşirea din ţară a autovehiculelor de transport de marfă de peste 3,5 tone, prin punctele de trecere a frontierei din Jimbolia, Stamora Moraviţa şi Năidaş.

Aceste autovehicule pot trece graniţa doar prin Porţile de Fier I. O situaţie aparte se înregistrează în Slovenia. O parte din ţară este în prezent paralizată de ninsorile abundente. Agenţia locală de meteorologie a lansat o alertă de nivel maxim. „Este o catastrofă naturală de mare amploare”, a declarat premierul sloven, după ce a vizitat o regiune afectată. 

Intemperiile continuă să afecteze şi alte state europene. În sudul Italiei s-au intensificat ploile şi inundaţiile, iar în nord zăpada are şi doi metri. Cel puţin trei persoane şi-au pierdut viaţa în Sicilia, luate de torenţi. În nordul Spaniei furtunile şi valurile uriaşe au distrus ziduri şi poduri şi cel puţin o persoană este dată dispărută. Probleme sunt şi în vecinătatea României. Nord-estul Bulgariei este sub zăpezi, la fel o parte din Serbia şi în unele judeţe din Ungaria au căzut ploi îngheţate.

1 comment

  1. boss

    S-au ridicat restrictiile spre Serbia la ora 20.

    http://www.politiaromana.ro/infotrafic/detalii.aspx?id=16629

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven − 3 =