IRU i-a premiat pe cei mai buni transportatori din Eurasia

La Adunarea Generală a Uniunii Internaționale a Transporturilor Rutiere (IRU), care s-a desfășurat pe 9 noiembrie, la Geneva, au fost premiați învingătorii tradiționalului concurs „Cel mai bun transportator rutier din Eurasia – 2012”. Premiile au fost înmânate de președintele IRU, Janusz Lacny. foto

Concursul este organizat de Reprezentanța IRU în Eurasia, Consiliul de Coordonare în domeniul Transportului din CSI, Comitetul IRU pentru relația cu țările din Eurasia, precum și de asociațiile naționale ale transportatorilor rutieri internaționali din această regiune.

Scopul competiției este recunoașterea performanțelor în managementul transportului rutier, inclusiv elaborarea și punerea în aplicare a celor mai bune practici privind programele sociale si protecția mediului.

În acest an, juriul a acordat o atenție deosebită respectării normei Euro, stabilității financiare, precum și pregătirii profesionale a personalului.

Premiile au fost acordate în funcție de mărimea flotei de autovehicule:

Premiul I (până la 10 de vehicule): compania „I. P. Metelkov” (Federația Rusă)

Premiul II (de la 11 la 50 de vehicule): compania „Bercoltrans” (Republica Moldova)

Premiul III (peste 50 de vehicule): compania „Kievskoye ATP 13061” (Ucraina)

Premiul special al juriului pentru dezvoltare dinamică a fost acordat companiei rusești „Selta” din orașul Krasnodar, care și-a început activitatea în anul 1999 doar cu 15 autovehicule, iar în prezent flota acesteia depășește 1000 de camioane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − thirteen =