Gene..." />

IRU a premiat cei mai buni manageri de transport din lume

Geneva – Adunarea Generală IRU a acordat premiile „Top Road Transport Manager” pentru 54 de manageri din 15 de ţări, pentru cel mai bun leadership în clasa lor de activitate de conducere și pentru realizările de conducători, în promovarea în condiții de siguranță, ecologie și eficienţă a transportului rutier.

IRU a creat acest premiu de prestigiu pentru a onora managerii de top din companii de transport rutier, inclusiv de autobuz, autocar, taxi și camion, pentru excelenta si profesionalismul lor în furnizarea de soluții inovatoare, pentru a îmbunătăți protecția mediului, siguranța rutieră și productivitatea. Dar este nevoie de mai mult decât de capacitatea unei persoane de a îmbunătăți creșterea unei companii, pentru a se califica candidat la premiu.

Învingătorii din acest an sunt din Belarus (3), Cehia (3), Estonia (5), FYROM (10), Germania (2), Italia (1), Kazahstan (6), Letonia (1), R. Moldova (3), Maroc (2), România (3), Russia (7), Spania (2), Turcia (2) și Ucraina (4). Printre aceştia este şi Romeo Coroban de la Logistik E. Van Wijk, societate membru ARTRI.

Comentând cu privire la competențele necesare pentru a câștiga acest premiu, președintele IRU, Janusz Lacny, a spus: „Managerii de transport rutier de top trebuie să caute constant modalitățile de a îmbunătăți calitatea și durabilitatea serviciilor de transport. Ei sunt oameni care îmbrățișează valorile de bază în domeniul responsabilității sociale și profesionalismului și trebuie să caute să-și dezvolte abilitățile pentru întreaga lor echipă, pentru a face industria noastră cât de bună posibil”.

Într-adevăr, managerii trebuie să dețină Diploma CPC Manager corespunzătoare și ar trebui să promoveze activ formarea profesională pentru ei înșiși și personalul lor, cum ar fi programele de formare ale acreditate de la institutele Academiei IRU, pentru a se asigura că industria de transport rutier și angajații săi sunt în ton cu cele mai recente evoluții legislative și operaționale, cu impact asupra sectorului.

Premiul Top Road Transport Manager confirmă experiența profesională largă și realizările remarcabile ale tuturor nominalizaţilor. Distincţia celebrează poveștile de succes ale managerilor exemplari, care merită recunoașterea internațională pentru nivelul lor ridicat de know-how și de activitate, pentru a ridica profilul și a consolida eficiența industriei de transport rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − 1 =