Uniunea..." />

IRU a lansat un concurs în cadrul campaniei Smart Move

Uniunea Internaţională a Transporturilor Rutiere (IRU) a lansat un concurs pentru premierea companiilor care demonstrează inovare și excelență în acţiunile de promovare pe termen lung a transportului cu autobuze şi autocare, ca mijloace sigure, prietenoase, ecologice, eficiente şi accesibile tuturor. foto

Concursul face parte din Campania „Smart Move”, lansată de IRU la începutul anului 2012, și vizează companii din sectorul public și privat. Potrivit organizatorului, vor fi decernate trei premii – „City Trophy 2013”, „Bus Excellence Award 2013” și „Coach Tourism Innovation Award 2013”. 

Vicepreședinte IRU și președintele Comitetului Tehnic IRU, Yves Mannaerts, a declarat că transportul cu autobuzele și autocarele stă la baza mobilității durabile. „Acest tip de transport este lider la capitolul soluțiilor inovatoare care răspund provocărilor actuale. Noi am gândit concursul pentru a răsplăti excelența în acest domeniu și pentru a promova utilizarea autobuzelor și autocarelor, astfel încât acestea să devină mai atrăgătoare pentru pasageri”.

Premiul IRU „City Trophy 2013” este destinat autorităților municipale care implementează politici pentru favorizarea turismului de grup cu autocarul.

Premiul „Bus Excellence Award 2013” recompensează companiile de transport cu rezultate și merite excelente în transportul public urban sau interurban cu autobuzul sau autocarul. Companiile participante la concurs vor trebui să descrie cum au reușit să ridice calitatea și să reducă anumite costuri. Un alt criteriu vizează calitatea serviciilor pentru persoanele cu handicap și cu dificultăți de mobilitate.

Premiul „Coach Tourism Innovation Award 2013” va fi oferit companiilor de transport care recunosc și promovează bunele practici care pot conduce la o mai mare utilizare a autobuzelor și autocarelor.

Candidații trebuie să depună dosarele de participare în limba engleză sau franceză la Delegația Permanentă a IRU pe lângă Uniunea Europeană, prin poștă, fax +32-2-743 25 99 sau prin e-mail maria.ivanovici@iru.org până la 14 iunie 2013, specificând premiul pentru care optează.

Mai multe detalii puteți găsi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight − 8 =