Ioan Rus cere constructorilor de pe Coridorul IV paneuropean să respecte termenele

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, s-a aflat astăzi, 11 iulie 2014, în vizită pe şantierele feroviare de pe Coridorul IV paneuropean, pentru a verifica stadiul lucrărilor de reabilitare a căii ferate pe segmentul Vințu de Jos – Coșlariu. foto

În contextul întârzierii față de planificarea inițială, Ioan Rus a precizat că vor exista sancțiuni acolo unde se va demonstra că un termen sau calitatea lucrării lasă de dorit. „Am stabilit împreună cu proiectantul, constructorul, consultantul și beneficiarul lucrării termene clare pentru perioada următoare, astfel încât lucrarea să fie finalizată până în noiembrie 2015. Am venit să găsesc soluții de a finaliza, de a materializa ceea ce fiecare și-a propus”, a declarat ministrul. 

Aflat pe șantierul autostrăzii Sibiu Orăștie, lotul 3, ministrul Transporturilor a subliniat că „în ciuda problemelor existente, legate în mare parte de zona care prezintă alunecări de teren, constructorul și-a asumat un termen clar de finalizare, și anume, noiembrie 2014, când avem promisiunea lui că se va putea circula pe porțiunea Sebeș-Sibiu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 2 =