Ioan Filip, presedintele Taparo, catre antreprenori: Aveti curajul sa va asumati proiecte noi. Este important sa reducem dependenta de importuri si sa crestem noi sectoare ale industriei

Taparo va construi de la zero o fabrica de textile medicale, investitie de 20 mil. euro, care ar putea fi finalizata in 8-10 luni. „De trei ani producem un material textil care era importat in mare parte din China sau din alte tari. Acest lucru ne-a permis sa punem baza proiectului de productie pe care urmeaza sa il dezvoltam, respectiv o fabrica de textile medicale.”

Ioan Filip, presedintele Taparo, al doilea cel mai mare producator de mobila de pe plan local, considera ca momentul crizei generate de pandemia de COVID-19 poate fi privit de catre antreprenori si din perspectiva unor noi oportunitati de business, printre acestea numarandu-se si proiectele dezvoltate pana acum exclusiv in afara tarii care ar oferi Romaniei perspectiva diminuarii importurilor, dar si cresterea de noi sectoare ale economiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × two =