BUC..." />

INTERSEMAT, 150.000 de euro/lună din managementul deșeurilor

BUCUREŞTI, 14 aprilie 2015. Intersemat (www.intersemat.ro), jucător de top pe piaţa de preluare a responsabilităţii pentru managementul deşeurilor provenite din ambalaje, aniversează 10 ani de activitate în România, prin lansarea campaniei Cruciada Bunului Simț.

Prin această campanie, Intersemat își dorește să comunice noua poziționare a companiei bazată pe inovare, eficiență, eficacitate și încredere și totodată să anunțe planurile pentru următorii ani. În anul 2015 Intersemat și-a triplat cifra de afaceri, ajungând la 150.000 de euro pe lună.

“Ne propunem ca în următorii ani să fim pionieri în sistemul de management al deșeurilor, să fim mai aproape de cetățeni și să suținem implementarea la nivel național a ideii de ”sac galben al reciclării”, astfel încât între operatorii de salubritate, primărie și cetățean să existe o mai bună colaborare. Una dintre valorile cheie ale Intersemat este inovarea și am început această nouă etapă prin lansarea în premieră a unui sistem de Waste Management Tracking, prin care clienții noștri pot realiza raportări legale și comerciale online”, declară Ionuț Georgescu, Director General Intersemat.

Începând cu anul 2014 când compania a fost preluată de o nouă echipă de conducere, s-a decis colaborarea doar cu acei colectori care sunt autorizați și au fost anulate contractele cu firmele de colectare a deșeurilor care nu puteau asigura trasabilitatea impusă de normele legislative.

“Deoarece 98% dintre clienții Intersemat au reînnoit în acest an contractul cu noi, vom continua să creștem această companie având ca target pentru următorii trei ani o cotă de piață de 30%. Ne vom baza pe valori precum eficiență, adică diminuarea costurilor pentru clienți; experiență, prin asocierea cu parteneri de calibru și prin punerea la dispoziția clienților, în mod gratuit, a expertizei noastre în probleme tehnice și legislative”, mai adaugă Ionuț Georgescu.

România are obligaţia de a recicla 50% din deșeurile municipale pâna în anul 2020. Până în 2012 România îndeplinise numai 3% din obligația asumată față de UE. Până în acest moment, prin intermediul Intersemat, s-au reciclat aproximativ 400.000 de tone de deşeuri, iar în următorii 10 ani compania îşi propune să atingă un procent de 70% reciclare din cantitatea de deşeuri  pentru care a preluat responsabilitatea, astfel  încat, sa și depășească astfel ținta de 60% impusă de UE, pentru Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − 3 =