Interdicţii privind circulaţia rutieră în sezonul estival în Bulgaria

Agenția bulgară de Infrastructură rutieră interzice circulația autovehiculelor destinate transportului de mărfuri cu masa maximă admisă mai mare de 12 tone (inclusiv remorci și semiremorci), cu mai mult de două osii, tehnică agricolă, tractoare și tehnică specială pentru construcții pe sectoare ale rețelei naționale de drumuri, pe toate autostrăzile şi drumurile naționale. foto

În perioada 1 iunie 2015 – 15 septembrie 2015, inclusiv, pentru zilele de vineri și duminică, interdicția este valabilă pentru următoarele intervale orare:
vineri: între orele 17:00 – 20:00
duminică: între orele 14:00 – 20:00.
Pentru sărbătorile legale din anul 2015, interdicţia se aplică în ultima zi lucrătoare dinainte de sărbători, în intervalul orar 16:00 – 20:00, precum şi în ultima zi de sărbătoare, în intervalul orar 14:00 – 20:00.

Interdicția nu este valabilă pentru autovehiculele care transportă mărfuri periculoase, produse alimentare alterabile și animale vii. Pe durata interdicției autovehiculele menționate vor staționa în afara carosabilului, fără să obstrucționeze ceilalți participanți la trafic.

Sursa: MAE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 − 3 =