Întârzieri pentru mii de pasageri în tunelul pe sub Canalul Mânecii, din cauza unor probleme tehnice

Mai multe mii de pasageri care călătoreau cu trenul între Marea Britanie și Franța s-au confruntat duminică cu importante întârzieri din cauza unor probleme tehnice în tunelul pe sub Canalul Mânecii care au impus reparații neplanificate, a anunțat un purtător de cuvânt al companiei Eurotunnel, informează Agerpres cu referire la AFP. foto

În jur de 11.000 de vehicule au fost afectate de întârzieri de până la opt ore, iar pasagerii care aveau bilete pentru duminică seară au fost sfătuiți să nu plece decât luni dimineață.

„Eurotunnel prezintă scuze pentru neplăcerile prilejuite de aceste reparații neprevăzute dar foarte importante”, a declarat un purtător de cuvânt.

Problema a fost rezolvată duminică seară dar circulația rămâne perturbată și au fost închiriate trenuri suplimentare pentru a decongestiona traficul de pasageri, a precizat Eurotunnel pe contul său de Twitter.

Serviciul ar urma să se reia normal luni dimineață și călătorii vor putea utiliza biletele cumpărate inițial pentru duminică, a precizat purtătorul de cuvânt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − four =