Indienii de la TATA ar putea investi 1 miliard de euro la Jucu

Producătorul celei mai ieftine mașini din lume, TATA Nano, vrea să intre pe piața europeană și, așa cum au făcut și japonezii sau coreenii, de la Toyota sau Hyundai, de exemplu, să scape de taxele de import, prin deschiderea unei fabrici. foto

Conform Autoweek.nl, TATA ar lua în calcul o investiție de circa un miliard de euro la Jucu, micuța localitate de lângă Cluj pusă pe harta industriei din Uniunea Europeană de avântul și decăderea Nokia. 

La începutul anului trecut, Consiliul Județean (CJ) Cluj anunța că negociază cu reprezentanții constructorului auto indian Tata Motors realizarea unei investiții în Parcul Industrial Tetarom 3 din comuna Jucu.

„CJ Cluj este în discuții și negocieri cu reprezentanții Tata Motors pentru deschiderea unei investiții. Aceste discuții vor continua în perioada următoare. Reprezentanții companiei au vizitat deja amplasamentul Parcului Industrial Tetarom 3. Nu pot oferi informații privind valoarea investiției sau numărul locurilor de muncă preconizate”, declara atunci președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 1 =