Începe Raliul Sibiului, a noua etapă din FIA European Rally Championship

In 25 iulie începe Raliului Sibiului, competitia care reprezintă cel mai important examen pentru elita raliurilor din Romania.

Anul acesta Raliul Sibiului se va desfăşura între 25 si 27 iulie şi are 14 probe speciale cu o lungime totala de 216.34 km. 80% din suprafata este pe macadam si 20% pe asfalt. In total sunt trei probe integrale  pe asfalt. Printre cele mai spectaculoase probe vor fi cele doua de noapte, Paltinis in urcare si Santa pe coborare, plus cele doua super speciale programate vineri si sambata.

Citeste mai mult pe http://www.raliulsibiului.ro

Ca şi anul trecut, întrecerea are o miza dubla. Cum punctajul obtinut aici este multiplicat cu coeficientul 2, rezultatul obtinut este extrem de important pentru ierarhia finala a întrecerii interne, si, în plus, disputa derulata pe probele speciale din jurul Sibiului reprezinta un prilej pentru pilotii nostri sa-si masoare fortele cu cele mai importante nume la nivel continental. Si aceasta pentru ca, dupa ce anul trecut a contat ca etapa in Intercontinental Rally Challenge, Raliul Sibiului si-a pastrat statutul international, contand ca a noua runda în FIA European Rally Championship.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − 7 =