..." />

Încă o săptămână pentru dezbaterea Codului rutier și al insolvenței

Codul rutier şi Codul insolvenţei se vor mai afla încă o săptămână în dezbatere publică, pentru a fi analizate toate propunerile de modificare, a anunţat premierul Victor Ponta, arătând că la Codul insolvenţei au fost primite opinii chiar miercuri, când documentul trebuia adoptat de Guvern. foto

„În România se vorbeşte de faptul că adoptăm măsuri fără dezbatere şi eu tot spun că, de exemplu, se află în dezbatere Codul insolvenţei, Codul rutier, proiectele miniere. Noi nu le dezbatem şi, după ce stai cu ele o lună-două, vine cineva la final şi spune că nu e bine. Boala asta românească în care, de fapt, nici nu te uiţi la un proiect şi la final, după ce se adoptă, vii şi spui că nu e bun…Mi s-a întâmplat şi astăzi, am primit că la Codul insolvenţei ar mai fi nişte oameni care vor să facă observaţii”, a afirmat Ponta. 

Premierul a precizat că, în aceste condiţii, Codul insolvenţei şi Codul rutier se vor mai afla încă o săptămână în dezbatere publică, chiar dacă se află în acest stadiu de o lună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 3 =