Cu începere de azi, 30.03.2020, Spa..." />

In Spania inca se lucreaza

Cu începere de azi, 30.03.2020, Spania stabilește anumite excepții la activitățile neesențiale sistate recent.

  • Cele care desfășoară activitățile care trebuie continuate să fie desfășurate în conformitate cu prevederile articolelor 10.1, 10.4 (care a decretat închiderea tuturor magazinelor, cu excepția supermarketurilor, magazinelor alimentare și bunuri de bază, farmaciilor, clinicilor, medicilor veterinari sau benzinăriilor) , 14.4 (transport de mărfuri), 16, 17 și 18 (care garantează tranzitul vamal, furnizarea de energie electrică și produse petroliere și exploatarea infrastructurilor critice), din Decretul Regal 463/2020, din 14 martie.
  • Cele care lucrează în activitățile care participă la lanțul de aprovizionare a pieței și la exploatarea serviciilor centrelor de producție de bunuri și servicii de bază, inclusiv alimente, băuturi, hrana pentru animale, produse igienice, medicamente, produse de sănătate sau orice produs necesar pentru protecția sănătății, permițând distribuirea acestora de la origine la destinația finală.
  • Cele care efectuează servicii de transport, atât pentru persoane, cât și pentru mărfuri, care continuă să fie dezvoltate de la declararea stării de alarmă, precum și cele care trebuie să asigure menținerea mijloacelor utilizate pentru aceasta, în conformitate cu reglementările aprobate de autoritatea competentă și autoritățile competente delegate de la declararea stării de alarmă.
  • Cele ale operatorului desemnat de stat pentru a furniza serviciul poștal universal, pentru a furniza serviciile de colectare, admitere, transport, clasificare, distribuție și livrare în scopul exclusiv de a garanta serviciul poștal universal.
  • Cele care prestează servicii în acele sectoare sau subsectoare care participă la importul și furnizarea de materiale sanitare, precum companii de logistică, transport, depozitare, tranzit vamal (transportatori de marfă) și, în general, toate cele care participă la coridoarele sanitare.
  • Cei care lucrează în distribuirea și livrarea produselor achiziționate în comerț prin internet, telefon sau corespondență.

Vezi articolul integral aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + 19 =