Ministerul Afacerilor In..." />

În Serbia a început acţiunea „Drum bun!”

Ministerul Afacerilor Interne al Serbiei a anunţat că începând de pe 1 iunie până pe 15 septembrie 2014 pe Coridorul 10 paneuropean se va desfăşura campania numită „Drum bun!”. foto

„Interesul statului este de a asigura în condiţii de siguranţă tranzitul persoanelor şi al mărfurilor pe teritoriul ei, cu scopul de a se asigura un nivel mai ridicat de atenţie şi protecţie a pasagerilor având în vedere că în timpul sezonului turistic de vară pe Coridorul rutier 10 au fost o serie de delicte împotriva cetăţenilor străini aflaţi în tranzit”, a anunţat MAI. 

Acţiunea va fi realizată prin amplasarea de panouri multilingve la punctele de trecere a frontierei Horgos, Batrovci, Presevo şi Gradina ca şi prin puncte de control ale poliţiei şi poliţiei rutieră la Bubanj potok, Simanovci, Nais în care pasagerii vor putea să depună plângeri sau sugestii cu privire la activitatea funcţionarilor din poliţie. Panourile şi acţiunile vor include informaţii de bază privind serviciile şi numerele de urgenţă, avertizări despre trafic, dar, de asemenea, şi modalităţile în care pot raporta eventualele cazuri de corupţie. Aceste raportări le pot face la numărul de telefon 011/361-00-18, se menţionează în comunicatul dat de MAI al Serbiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + nine =