Un operat..." />

În România se află cel mai bun operator de transport

Un operator privat de transport din România cu o flotă de 90 de autobuze a câştigat premiul IRU Bus Excellence Award 2013 pentru cel mai bun operator de transport cu autobuze al anului din Europa.

Premiul, acordat Societății de Transport Public Alba Iulia (companie sută la sută privată, însă funcționează ca operator public pentru oraș), oferit de IRU (Uniunea Internaţională a Transportului Rutier), reflectă, printre altele, investiţiile semnificative într-o flotă de vehicule ecologice, inclusiv pentru persoanele cu dizabilităţi, sistemul integrat de ticketing, dar şi politica de informare a călătorilor, informează Capital.

STP Alba Iulia deține 90 de autobuze cu vârsta maximă şase ani, cu impact redus asupra mediului, datorită utilizării de combustibili bio. Potrivit datelor Club Feroviar, compania şi-a construit propria staţie de combustibil.

STP SA Alba Iulia a introdus pentru prima oară în România o schemă de tarifare de o oră pentru Alba şi Turda, valabilă în orice mijloc de transport, inclusiv în suburbii, care se bazează pe un sistem de validare folosind localizarea prin GPS a clienţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − 11 =