În octombrie va fi lansată linia de feribot Iliciovsk-Constanța-Batumi

Începând cu 15 octombrie 2014, pe ruta Iliciovsk (Ucraina) – Constanța (România) – Batumi (Georgia) va circula o linie de feribot, anunță compania de transport maritim „Ukrferry” din Odesa. Prețul transportului va varia de la 320 euro pentru autoturisme și până la 1650 euro pentru camioanele de mare tonaj. foto

Linia va fi deservită de nava Greifswald, fabricată în Germania, cu o capacitate de 85 de camioane de marfă cu dimensiunile de până la 17 m lungime și 150 de pasageri. Totodată, vasul va putea transporta autocare cu o lungime de până la 22 metri și vagoane de cale ferată.

„Transportul mijloacelor de transport de va face în baza plății în avans. Prețul va include masa și cazarea pentru șofer”, menționează compania „Ukrferry” pe site-ul oficial. 

Prețul transportului autoturismelor și microbuzelor va varia de la 320 la 390 de euro, în cazul transportului de vehicule marfare tariful va fi stabilit în funcție de dimensiunile camionului și va constitui de la 555 la 1650 euro.

Linia de feribot va pleca din portul Iliciovsk în fiecare zi de miercuri, la ora 21.00 (ora locală), iar sosirea în portul Batumi este programată peste trei zile, la ora 07.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 5 =