In Germania, viitorul parcarilor se negociaza cu asociatiile de transportatori

Dr. Bernd Althusmann, Ministrul Transporturilor din Saxonia Inferioară, a decis să se implice mai mult pentru a le oferi șoferilor de camion condiții mai bune pe autostrăzile din Germania.
Ministrul Transporturilor a declarat că va accelera și implementarea sistemelor telematice în toate parcările din regiune pentru a optimiza și mai mult utilizarea locurilor existente. Digitalizarea parcărilor este acum o prioritate și s-a început deja cu parcările de pe A2, iar în plan sunt și celelalte parcări din regiune până cel mai târziu la finalul acestui an.
Ministrul Transporturilor din regiune a pus bazele unui grup de lucru la care participă și reprezentanți ai asociațiilor de transport și logistică, ai poliției de autostradă, ai departamentului muncii și administratorul parcărilor de pe autostradă pentru a găsi și implementa cele mai bune soluții care să-i ajute pe șoferii de camion să-și facă meseria în condiții mai bune.
Astfel, scrie ARTRI citand Infotrucker, până la sfârșitul lunii iunie, acest grup trebuie să prezinte propunerile și soluțiile pentru rezolvarea problemelor de siguranță rutieră și ale șoferilor, urmând ca din iulie să înceapă și implementareea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − two =