Toc..." />

Heuver își continuă creșterea și își extinde magazia cu 60 %

Tocmai s-au demarat lucrările, dar deja se știe când se va da în folosință noua magazie mult extinsă a Depozitului de anvelope angro Heuver. Construcția cea nouă va fi gata la începutul lui septembrie, iar Heuver va putea să își dezvolte în continuare serviciile și să își accelereze procesul logistic. În 2016 s-a creat deja spațiu de depozitare suplimentar în magazia existentă. Aceasta s-a dovedit însă a nu fi soluția definitivă de care avea nevoie urgent Heuver ca urmare a creșterii sale puternice. Acum, compania construiește o prelungire de 16.000 m2 în spatele magaziei actuale, ceea ce înseamnă dintr-o dată o creștere cu cel puțin 60 %.

Un stoc mai mare, un proces logistic perfecționat

Bertus Heuver, directorul Depozitului de anvelope angro Heuver: „În 2006, privind construcția cea nouă, nu ne imaginam că unsprezece ani mai târziu vom construi pe cea mai mare parte a terenului nostru. Activitatea a fost intensă în ultimii ani! Acum ne bucurăm de suprafața mare a terenului nostru. Construcția nouă pe care o începem acum pentru magazie ne va ajuta să le fim de maxim ajutor clienților noștri. Cu câțiva ani în urmă am dublat cei 12.000 m2 din 2006, iar cu extinderea internă realizată de curând și cu construcția nouă vom dispune în scurt timp de peste 43.000 m2. Astfel vom putea avea stocul potrivit și viteza de livrare ridicată de care au nevoie clienții noștri. Adăugând în total 12 rampe de încărcare suplimentare, ne vom putea consolida și accelera procesul logistic. Din septembrie putem face acel „ceva în plus”, pentru a ne surprinde în continuare plăcut clienții și a rămâne depozitul de anvelope angro cu cea mai puternică orientare spre clienți.”

Spațiu pentru creșterea viitoare

Ca urmare a creșterii din ultimul timp, capacitatea logistică a magaziei nu mai putea fi valorificată optim. Magazia era 100 % plină, ceea ce împiedica desfășurarea în bune condiții a operațiunilor. Bertus Heuver: „Având noul spațiu, putem da contur ambițiilor noastre de creștere. Această construcție nouă este suficientă deocamdată pentru a ne permite creșterea. Dar, desigur, poate că se va aplica în curând și în cazul nostru zicala: dacă ai spațiu, îl și folosești. Evident, construim în mod durabil, conform celor mai recente specificații și standarde privind „construcțiile utilitare deosebit de durabile”. În plus, există planuri ca, folosind aproximativ 1 600 de panouri solare, să generăm în mod eficient energia de care avem nevoie. Decizia respectivă va veni în scurt timp.”

Despre Heuver Bandengroothandel

Heuver Bandengroothandel a fost înființată în 1966 în Den Ham, Țările de Jos. Heuver lucrează pentru clienți profesioniști din mare parte a Europei, care au nevoie de anvelope pentru camioane și remorci, anvelope EM și industriale și anvelope agricole. Din 2006, Heuver are sediul în Hardenberg (Țările de Jos), cu un centru logistic de 27.000 m2 cu o medie de 100.000 de anvelope în stoc. De asemenea, mai există centre de distribuție în Bayreuth, Germania și Saint Quentin Fallavier (Lyon), Franța. Heuver este importator exclusiv pentru câteva mărci de anvelope și jante pentru (mare parte din) Europa; printre care Aeolus, Barkley, Jantsa, Alliance și Athlete. La Heuver, nicio întrebare legată de anvelope nu rămâne fără răspuns.

La Heuver lucrează 260 de oameni; dintre aceștia, există echipe în Benelux, Germania, Austria, Elveția, Marea Britanie, Franța, Italia, Spania, Grecia, Polonia, Bulgaria, România și Scandinavia. În Țările de Jos, Heuver deține 13 unități proprii Profile Car & Tyreservice, pentru clienții persoane juridice și fizice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + two =