Pe 12 februarie,..." />

HART Consulting ne ajută să ne alegem oamenii

Pe 12 februarie, compania HART Consulting a organizat la Hotelul Howard Johnson din București conferința cu tema „Cultura organizațională: sănătate și securitate în muncă”.

Vlad Gliga (business manager pe România la GiGroup) a explicat ce înseamnă „Selecția eficientă a personalului în organizațiile industriale”. Mădălina Bălan (managing partner la HART Consulting) a prezentat comunicarea „Diagnoza personalității și a abilităților angajaților: predictor pentru rata de incidente / accidente la locul de muncă”.

HART Consulting e distribuitorul oficial pentru Hogan Assessment Systems în România și în Republica Moldova. Hogan e o companie notorie pentru evaluarea personalității umane. Angajatorii care au apelat la serviciile ei și-au stabilizat forța de muncă și şi-au crescut productivitatea companiilor. Experții au vorbit despre Raportul Hogan Safety, ce se bazează pe rezultatele oferite de Profilul de Personalitate Hogan (HPI).

Securitatea în muncă este esențială. Angajatorul răspunde patrimonial pentru pagubele provocate angajatului. Experții de la HART Consulting recomandă ca regulamentul intern al firmei să pecizeze nivelul de despăgubire a angajatului la accident sau deces. Altfel angajatorul se poate trezi cu pretenții peste măsură. Ei ajută angajatorii să selecteze lucrători care să nu fi predispuși să creeze situații de risc. Așa se întocmește fișa de riscuri, mai cuprinzătoare decât fișa postului, cu însușirile tehnice ale angajatului.

HART Consulting ajută la găsirea celui mai eficient manager, a liderului exemplar prin comportament ce contribuie la mediul de lucru. Se folosesc trei etape, centre de evaluare. Trebuie să fie captivant să vezi când un lider obosit lasă garda jos în a treia etapă pentru a deveni el însuși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 1 =