..." />

H.Essers a inaugurat un serviciu intermodal între Turcia și România

Furnizorul de servicii logistice, H.Essers a lansat primul serviciu intermodal feroviar între Turcia și România. Primul tren a plecat din Halkali către terminalul Rail Port Arad din Curtici pe 15 mai.

De la Curtici, H.Essers are legături zilnice către Genk, Belgia. Pentru primul transport, timpul de tranzit între Turcia și România a fost de 58 de ore, iar durata tranzitului pe ruta Halkalı-Genk este de aproximativ 5 zile.

Odată ce succesul acestui serviciu va fi demonstrate, H.Esser plănuiește să aibă trei trenuri săptămânale pe direcția Turcia-România, serviciul intermodal fiind, potrivit companiei, cel mai rapid, eficient și imun la “întreruperile” cauzate de COVID-19.

H.Essers  oferă soluții multimodale la nivel național și pan-european, prin rețeaua sa extinsă și un portofoliu variat de servicii de transport ce include transport feroviar, fluvial, short sea sau deep sea, scrie IL.

În prezent, între Curtici și Genk circulă 5 trenuri săptămânale. Legătura intermodală între Belgia și România a fost inaugurată în 2006, iar timpul de tranzit este de 38 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × five =