O parte a angajaţilor CFR Călăt..." />

Grevă spontană la CFR Călători

O parte a angajaţilor CFR Călători au declanşat o grevă spontană, miercuri dimineaţă, nemulţumiţi că nu şi-au primit integral salariile pe luna decembrie 2012. O serie de trenuri au fost oprite pe traseu până la ora 9.00. foto

Directorul CFR Călători, Ştefan Roşeanu, a declarat miercuri dimineaţă că în unele zone angajaţii au încetat spontan lucrul la ora 7.00.

„Vom intra în dialog cu angajaţii, să vedem ce revendicări au. Sperăm ca disconfortul creat călătorilor să fie redus”, a spus directorul companiei, citat de Mediafax. 

Întrebat despre plata salariilor, Roşeanu a precizat că au existat probleme privind achitarea integrală a acestora pentru luna decembrie şi că salariile au fost plătite în proporţie de 70-75%, iar până joi dimineaţă vor fi achitate integral salariile şi la CFR Călători şi la infrastructură.

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat la rândul său că a convocat conducerile CFR Călători şi CFR Infrastructură pentru a vedea cine e responsabil de întârzierea plăţii salariilor angajaţilor, precizând că va cere premierului să verifice cheltuielile fiecărei companii, iar responsabilii vor plăti… citeşte tot pe www.cotidianul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 5 =