Ministerul Afacerilor Externe inform..." />

Grevă națională în Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care tranzitează, se află sau călătoresc pe teritoriul Republicii Elene că Administrația Supremă a Funcționarilor Publici (ADEDY) – cel mai mare sindicat al funcționarilor publici eleni, și Confederația Generală a Lucrătorilor Greci (GSEE) – sindicatul lucrătorilor din domeniul privat, au anunțat organizarea unei greve naționale de 24 de ore, în ziua de joi, 3 decembrie 2015. foto

Între alţii, şi-au anunțat participarea la protest și Administrația Federației Panelene Maritime, organizațiile de lucrători din administrațiile locale, medicii din spitale și centre medicale, reprezentanții transportatorilor de călători urbani și feroviari.

În Atena, personalul de pe mijloacele de transport în comun va protesta până la ora 09.00, reluând protestul de la ora 21.00 până la sfârșitul programului de lucru.

Sindicatele controlorilor de trafic aerian şi personalului navigant nu au adoptat încă o decizie privind ralierea la protest. Cu toate acestea, nu se exclude riscul unor perturbări ale traficului aerian din ziua de 3 decembrie 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + thirteen =