Un t..." />

Grav accident feroviar în Rusia pe cursa Moscova-Chişinău

Un tren de pasageri care efectua cursa Moscova-Chişinău s-a ciocnit cu un tren marfar. Accidentul s-a produs în apropiere de capitala Rusiei, Moscova. Potrivit Ministerului Transporturilor de la Chişinău, nouă oameni au murit, iar 15 sunt răniţi. foto

„Accidentul s-a produs la ora 11.58, ora Moldovei, la aproximativ 50 de km de Moscova. Garnitura de tren a fost lovită de un marfar, într-o curbă şi au fost lovite trei vagoane. Nu se ştie cine sunt victimele accidentului feroviar. La Ministerul Transporturilor a fost formată o celulă de criză, iar la locul accidentului se va deplasa un grup de lucru. Încă nu cunoaştem starea în care se află persoanele rănite, suntem informaţi prin telefon”, a declarat secretarul de stat, Vladimir Cebotari. 

Agenția RIA-Novosti scrie că accidentul s-a produs după ce un marfar a deraiat şi a lovit vagoanele trenului de pasageri. Mai multe echipaje de urgență și mașini de salvare au fost mobilizate la locul accidentului. Circulația trenurilor în zonă a fost provizoriu suspendată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 12 =